cat  esp  eng  fra    
Consultar
Reserva V.R.Cardona: 93 869 00 44
Com arribar
des de:
Veure Itinerari
Entorn Habitacions Serveis Restaurant Benestar Activitats Ofertes Celebracions   Fotos
 Vull estar informat  Mapa
 
 
Política de privacitat
 
A través del present avís, Vivahotel Servicio de Distribución Hotelera, S.L. (entitat que gestiona "VILARS RURALS") informa els usuaris del lloc www.vilarsrurals.com, en compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant LOPD) sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, si desitgen facilitar a l’EMPRESA les dades personals que li son sol•licitades en el lloc web per a la prestació dels seus serveis.
També s’informa els usuaris de la incorporació de les dades a fitxers, el titular i responsable dels quals és Vivahotel Servicio de Distribución Hotelera, S.L. portant a terme un tractament informatitzat amb la finalitat de cursar la seva sol•licitud, com també l’enviament d’informació comercial, per mitjans tradicionals i electrònics sobre els serveis oferts per l’HOTEL, actualment i en el futur.

Excepte que específicament s’estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides en els formularis. En el cas de no subministrar totes les dades estimades com a necessàries, Vivahotel Servicio de Distribución Hotelera, S.L. podrà, depenent del cas, no cursar la concreta sol•licitud que s’efectuï.

L’usuari haurà d’omplir els formularis amb dades veritables, exactes, completes i actualitzades, responent dels danys i perjudicis que pogués ocasionar pel fet d’emplenar defectuosament els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades.

Vivahotel Servicio de Distribución Hotelera, S.L. ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals exigides en la legislació vigent de protecció de dades, instal•lant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i altres riscos possibles.

Igualment, Vivahotel Servicio de Distribución Hotelera, S.L. es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades personals i del seu deure de guardar-los i adoptarà totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l’estat de la tecnologia. Així mateix, aquest deure de confidencialitat és de compliment obligat per a totes aquelles terceres persones que, en virtut d’un contracte de serveis d’encarregat del tractament de dades, tinguin accés a les dades de caràcter personal i als equips o sistemes d’informació de Vivahotel Servicio de Distribución Hotelera, S.L.

L’usuari o persona que el representi podrà exercir en qualsevol moment el dret d’accés, rectificació, cancel•lació i, en el seu cas, oposició d’acord amb el que s’estableix a la LOPD i altra normativa aplicable a l’efecte, dirigint una comunicació escrita i/o electrònica a info@vilarsrurals.com a. amb adreça a C/Garbí 88,90, 08397 Pineda de Mar (Barcelona), on s’acrediti la identitat de l’usuari.

En cas que l’empresa prestés algun tipus de servei especial en què determini unes previsions específiques diferents a aquestes, relatiu a la protecció de dades, tindrà primacia l’aplicació de las normes particulars indicades per a aquest servei en particular per sobre de les presents, en cas d’incongruència.

Vivahotel Servicio de Distribución Hotelera, S.L. es reserva el dret de modificar la present política, informant prèviament els usuaris dels canvis que s’hi introdueixin.

 
    Ofertes destacades
Cap de Setmana Científic: Pica Pica de Cičncia
Vine a cončixer en Dani Jimenez
 
Reservar  
  Vilar Sant Hilari
Nadals i Cap d'Any
Paquets Pont de la Puríssima
La Castanyada
Tardor al Vilar Rural Sant Hilari
Paquets Especials Entre Setmana
Aventura en família
   
  Vilar Arnes
Nadals i Cap d'Any
Paquets Pont de la Puríssima
La Castanyada
Súper Oferta
   
 
 
 
www.serhs.com www.hotels-serhs.com Vilar Rural de Cardona
Camí de Lourdes, s/n
08261 Cardona (Barcelona)
Tel. 93 869 00 44 / Fax 93 869 00 51
E-mail: infocardona@vilarsrurals.com
No de Registre:HCC-004132

Avís legal   Privacitat   Zona agències   Contacte   Política de cookies